Indeling huis

Huis JECA is een gezellig vakantiehuis met uitzicht op bergen en bossen! Het huis bestaat uit 3 woonlagen. Hieronder vindt u de beschrijving.

Indeling:

Entree met ruime hal. In deze hal bevindt zich de badkamer (vernieuwd in 2012) met wastafel, douche en toilet. Op deze verdieping bevindt zich ook de ruime open keuken met oven, koffiezetapparaat, 2-pits keramische kookplaat en een koel-vriescombinatie. Verder is er op deze verdieping een klein balkon.

Op de bovenste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, de grote slaapkamer heeft twee 2-persoonsbedden en op de andere slaapkamer vindt u twee 1-persoonsbedden.

Op de onderste verdieping vindt u de woonkamer met zithoek en een 2e toilet. Er is een TV en een Playstation 3 aanwezig met twee controllers.
Er is gratis WIFI. Op deze verdieping staat ook de wasmachine.
Aansluitend aan de woonkamer ligt het grote terras met tuinmeubilair, een BBQ en een grote zonneluifel.

Vanuit de woonkamer kunt u via een trap naar het zwembad (5,20 x 3.40 en 1.20  diep) dat overdekt kan worden. Het zwembad heeft een milieuvriendelijke zuiveringsinstallatie zonder chloor!
Bij het zwembad vindt u ook de wellnessruimte met infrarood-sauna, douche en bubbelbad.
Verder zijn er 6 ligstoelen aanwezig en een parasol.

Vanuit het huis heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving.

Ook in de winterperiode is het goed toeven in vakantiehuis “JECA”.Als het gaat sneeuwen, dan kan er een flink pak vallen. Zeer leuk voor de kinderen om lekker te gaan sleeën, een sneeuwpop te bouwen of een sneeuwballen gevecht te houden.